Libelle Lekker November 2011

Libelle Lekker November 2011Inmiddels ligt het kerstnummer van Libelle Lekker in de winkel, maar ik heb nog dit nummer meegenomen van mijn korte vakantie in België. Het is namelijk zo’n leuk kookmagazine, dat ik dit gewoon mee moet nemen.

In dit nummer draait het om stoofpotjes, het comfort food voor koude dagen. Zo wordt er een lamsstoofpotje, een vegetarisch stoofpotje en een visserstoofpotje gemaakt. Verder al het lekkers van de markt in deze maand, eend op drie verschillende manieren bereid en 4 wildrecepten met veel tips.

Libelle Lekker gaat deze maand op zoek naar de lekkerste adressen in Maastricht, in de 7 kookzonden vertelt Piet Huysentruyt over zijn kookzonde en Steve Stevaert vertelt over de smaak van zijn jeugd. Leuk is het striprecept voor de kleine chefs. Uiteraard ook in deze Libelle Lekker een fijn stap voor stap recept, namelijk een zalige appeltaart met amandel, krijg je 28 recepten om 28 dagen lekker te eten, inclusief recepten uit Komen Eten en heeft Nathalie Le Blanc haar column ‘ratatouille’ weer gevuld.

Dit en nog veel meer lees je in deze Libelle Lekker! Als je dus een keer in België bent kijk dan zeker evn uit naar dit leuke kookmagazine van de makers van de Vlaamse Libelle!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)