Sabor Magazine 002

Sabor Magazine 002Het tweede nummer van het culinaire magazine voor bon vivants ‘Sabor Magazine‘ is verschenen. Dit winter nummer staat boordevol winterse overdaad. Zo word de wereld van kaviaar bekeken, kom je alles te weten over traditioneel gedroogde rauwe ham en zie je de ontwerpen van Ivan Venkov, hij ontwierp voor Sabor Magazine verschillende luxe wijnkaraffen.

Verder lees je alles over de achtergrond van het vloeibare goud, whisky van Mo’or, de foodreporter, Layne Mosler, bezoekt per taxi Berlijn en de taxichauffeurs weten haar ook in Berlijn naar de meest bijzondere eetadressen te brengen en een kijkje bij de koning van food fotografie Tony le Duc. Daarnaast de historie van melk, alles over cava

Uiteraard vind je in Sabor Magazine ook een aantal recepten, met een achtergrond verhaal erbij. Veronica Rodriguez maakt echte kerstpakketjes oftewel pasteles, alles over de opkomst, ondergang en comeback van de punch, inclusief recepten, in winterse opulentie de kerstgerechten in woord en beeld en recepten van de Caribische eilanden.

Ook dit nummer van Sabor Magazine is weer een juweeltje om te lezen en te bekijken, echt zoals het magazine zelf al aangeeft een culinair magazine voor de bon vivants!

www.sabormagazine.nl

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.