Njam! 4/2011

Njam! 4-2011Dit Vlaamse kookmagazine ‘Njam!’ kende ik nog niet. Ik had al wel gehoord van het bestaan van de kookzender Njam!, die in Vlaanderen 24 uur per dag kooktelevisie uitzend. Nu ik toch in België was heb ik het magazine ook gekocht, de kersteditie nog wel vol luxe recepten van de Njam chefs.

In dit kerstnummer vier je de kerst met de chefs van Njam! In Hof ten Damme hebben ze elk een onderdeel van hun feestmenu gemaakt. Dat feestmenu is dan ook wel zeer speciaal met de recepten van Manuel Wouters, Peppe Giacomazza, Jan Buytaert, Thierry Theys, Johan Segers, Peter Goossens, Roger van Damme en Dominique Persoone en wijntips van Jurgen Lycops.

Verder maakt Philippe van den Bulck een feestelijk vegetarisch menu op tafel, maakt Peppe feestelijke hapjes die voor een kleiner budget zijn en de feestdis anno nu met recepten van onder andere Yanaïka Skrzyszkowiak, Sergio Herman en Bart Desmidt. Als mooie afsluiter maakt Roger van Damme mooie witte kerstdesserts. Handig zijn de 40 tips om te feesten zonder stress en de recepten voor elke dag, die vlug vers en eenvoudig zijn.

Njam! is het kookmagazine van het kookkanaal Njam! en wordt gemaakt door de makers van het Vlaamse maandblad Feeling. Njam! verschijnt zes keer per jaar. Een los nummer van Njam! kost 5,95.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.