Boodschappen December 2011

Boodschappen December 2011Het kerstnummer van Boodschappen is inmiddels ook alweer een week uit en heeft deze maand 140 pagina’s vol recepten voor de gezelligste maand van het jaar.

De feestdagen worden in Boodschappen magazine op verschillende manieren gevierd, namelijk ‘traditioneel met een twist’, ‘bijzonder, lekker en heel maakbaar’ en ‘genieten van kleine gerechten’. De eerste twee manieren zijn verdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten. Daarnaast vertellen drie boodschappenlezers over hun favoriete manier om de feestdagen te vieren.

Uiteraard ook in dit nummer de vaste rubrieken mooi groen, wijn & weten en budgetkoken, die natuurlijk vol staan met feestelijkheden. Boodschappen heeft weer een ‘lekker’ nummer om veel inspiratie uit te halen voor de komende feestdagen, of alvast voor de feestdagen van volgend jaar? Klik hier waar en wanneer je het Boodschappen magazine gratis kan afhalen.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Boodschappen December 2011”

 1. zoek aantal recepten uit boodschappen nr 12
  nr 11 heb je op de site staan! Kan je 12 er ook op
  zetten? per abuis blad weggedaan bij kranten
  alvast mijn dank!! Ellen

  1. Hoe bedoel je? Ik heb geen recepten uit Boodschappen, maar schrijf er wel over. Heb tot nu toe nog geen nummer gemist van Boodschappen sinds ik er mee begonnen ben…

   Recepten die in de Boodschappen hebben gestaan staan overigens wel op de site boodschappen.nl

   Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.