Nespresso Variations 2011

Nespresso Variations 2011Voor de feestdagen brengt Nespresso voor alweer het zesde jaar op rij weer een drietal nieuwe smaken op basis van de Grand Cru Livanto en perfect passen bij de winter. De smaken dit jaar zijn de smaken pure chocolade, kers en vanillebloesem. De Grand Cru Livanto heeft een intensiteit 6. De Nespresso Variations 2011 op een rij:

Pure chocolade heeft de donkere noten van chocolade die perfect passen bij de karamel accenten in de Grand Cru Livanto.

Kers heeft de noten van kers die het gebrande karakter van de Grand Cru Livanto versterken en heeft een fruitige smaak.

Vanillebloesem combineert de zachte vanillesmaak met het ronde karakter van de Grand Cru Livanto en heeft een lichte, bloemachtige smaak.

Nespresso Variations 2011 cupsUiteraard heb ik de smaken al uitgeprobeerd, niet alleen uiteraard maar met vrienden en collega’s. De reacties op de Nespresso variation vanillebloesem waren zoet, bloemetjes koffie, niet echt lekker. De reacties op de Nespresso variation kers waren positiever. Je proeft een vleugje kers en dat combineert goed met de Grand Cru Livanto. Favoriet was de Nespresso variation pure chocolade. Deze wordt als beste van de drie gezien. Deze koffie is op zijn lekkerst als de koffie iets is afgekoeld, je proeft de chocolade dan het best. Het heeft niet echt de zoete smaak van chocolade maar meer de bittere smaak van echte pure chocolade.

Met deze smaken heeft Nespresso weer bijzondere smaken gepresenteerd als Variation 2011. Voor de Nespressoliefhebber krijg je met deze smaken weer feestelijke koffiemomenten.

Nespresso Variations 2011 zijn verkrijgbaar in de Nespresso Boutique en online te bestellen. De Nespresso Variations 2011 kosten 4,20 per etui met 10 cups.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Nespresso Variations 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.