Allerhande 12/2011

Allerhande December 2011Het dubbeldikke kerstnummer van Allerhande ligt weer in de winkel en is nu ook te downloaden in de iTunes store zodat je de Allerhande op je iPad kan lezen. Allerhande maakt van kerst dit jaar een feest.

Ga aan tafel met de klassiekers met een bijzondere twist inclusief een aantal fijne cocktailrecepten. Verder een aantal recepten waarbij je vis op de huid bakt, een glansrol deze kerst is weggelegd voor de sinaasappel en ook voor de kinderen wordt een speciaal diner gemaakt ‘kids-mas’. Het familiediner kerst anno 2011 is er een met een knipoog naar toen met bijvoorbeeld een gevulde rollade en carpaccio, daarnaast zeven complete en makkelijke maaltijden voor deze kerst en doe eens anders met wild.

In de kookles leer je deze keer hoe je een kalkoen en een rollade kan bereiden. In de rubriek .. x anders deze maand: 10x aardappel in de feestvorm, 5x chic vooraf, 15x feestelijke groente en 5x garnalen cocktail. In Koken tegen Jamie maakt Jamie Oliver en een lezeres van Allerhande beide een recept, deze keer Wellington van rundergehakt, wat vinden zij van elkaars gerecht. De thuiskoks zijn deze maand kerstkoks en koken hun favoriete gerecht uit hun eigen land. Als afsluiter in deze Allerhande de lekkerste hapjes voor oud & nieuw en extra tips over een aantal recepten uit dit nummer.

De Kerst Allerhande is nu gratis verkrijgbaar bij de Albert Heijn en is daarnaast ook gratis te downloaden in de iTunes store. De Allerhande iPad app is hetzelfde als de papieren versie, inclusief alle reclames. Wat handig is is dat je wel direct kan doorklikken naar video’s.

Bekijk hier de kerstreclame 2011 van Albert Heijn:

www.ah.nl/allerhande

(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.