Comfort Food door Janneke Vreugdenhil

Comfort Food - Janneke VreugdenhilRecepten voor instant geluk, wie wil dat nu niet? Maar liefst 124 recepten voor instant geluk vind je in het kookboek Comfort Food van Janneke Vreugdenhil. Een boek vol smaak en voldoening.

Het boek is na de inleiding ingedeeld in ‘slow start’, recepten voor een ontbijt, ‘chocoholica’, van dit hoofdstuk kan je als chocoholic echt gelukkig worden, ‘retro’, recepten van vroeger, ‘soeptherapie’, soep kan je je net een beetje beter laten voelen, ‘troosteten’, recepten voor bij liefdesverdriet of een ander dipje, ‘toekomstgeluk’, recepten om je daarna zen te voelen, ‘ovenwarmte’, recepten die knus uit de oven komen, ‘zoet’, zelfgemaakte zoetigheden en ‘voor jezelf’, een gerechtje alleen voor jezelf.

De recepten in Comfort Food worden allemaal vooraf gegaan door een inleiding over het gerecht, gebruikte ingrediĆ«nten en wat Janneke er zelf van vindt. Niet elk recept heeft een foto van het eindresultaat. Soms zijn de recepten verdeeld over twee pagina’s en moet je dus een pagina omslaan tijdens het koken.

Comfort Food is een boek over eten zoals eten bedoeld is: om te voeden, te verwarmen en te verwennen. Comfort Food zit dus vol recepten die je energie geven als je in een dipje zit of waarvan je opkikkert als je een beetje grieperig bent. Een leuk boek vol recepten die goed te maken zijn en bovendien nog lekker zijn ook.

Bekijk hier een voorproefje van Comfort Food (opent als PDF).

Titel: Comfort Food
Auteur: Janneke Vreugdenhil
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789046811443
Winkelprijs: 24,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)