Koken & Genieten December 2011

Koken & Genieten December 2011Ben je nog op zoek naar recepten voor de feestdagen neem dan ook een kijkje in het decembernummer van Koken & Genieten. Dit nummer staat namelijk vol met maar liefst 52 feestrecepten en dat voor slechts 2,95. Zo wordt er hertenbout in rode wijnsaus, knapperige gans met perenvulling en tournedos met truffelgratin gemaakt.

Het menu van de maand is natuurlijk ook een heerlijk feestmenu met gemarineerde zalm met dille, varkens- en runderfilet met aardappelkoekjes en sinaasappelparfait met warme frambozen. Verder vier je een sprankelend nieuwjaar met fijne hapjes, gerechten die niet al te zwaar zijn en dus beter voor de lijn zijn en recepten uit Rome.

Daarnaast wordt verteld wat pistachenoten zijn en wat je er mee kan maken. Het kinderrecept in een braadappel-egel met marsepein en het recept in ‘klaar in 25 minuten’ is biefstukreepjes in peper-roomsaus. Uiteraard ook fijne recepten in de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als afsluiter in deze Koken & Genieten recepten voor het droomgebak voor deze feestdagen.

Kortom ben je nog op zoek naar inspiratie voor de feestdagen, blader dan ook door deze Koken & Genieten!

www.kokengenieten.nl

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.