Aan Tafel! Het Lekkerste van Smulweb

Aan Tafel! Het Lekkerste van Smulweb!Net vers van de pers het magazine van Smulweb: Aan Tafel! Het lekkerste van Smulweb! Een magazine van maar liefst 200 pagina’s. Aan Tafel! heeft maar liefst 84 recepten die je kan bewaren, heeft de 550 leukste restaurants van Nederland op een rij gezet en heeft een handige culinaire kalender met de lekkerste uitstapjes voor 2012.

De receptkaarten zijn verdeeld in 28x de lekkerste voorgerechten van Smulweb, 28x de lekkerste hoofdgerechten van smulweb en 28x de lekkerste nagerechten van Smulweb. Allemaal bedacht door hobbykoks zoals jij en ik en nu gemaakt door Pim Haaksman van het Smulweb Kookcollege en door Madame Charlotte. De recepten op de receptkaarten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het gerecht uiteraard. Daarnaast staat op het kaartje een link waarmee je de ingredi├źnten snel bij Smulweb kan bestellen.

Verder worden er kookvragen gesteld aan Anita Witzier, Jochem Myjer, Jamie Oliver, Doutzen Kroes en Lange Frans. wie zijn gewoon de beste? De mensen die de beste bal, de beste stamppot en de beste appeltaart hebben gemaakt vertellen wat zo bijzonder is aan hun recept. Daarnaast neemt Smulweb een kijkje in de keuken bij Smulwebbers, wat zijn de beste messen en pannen en hoe is het nu bij Smulweb Kookcollege.

Net als voorgaande jaren heeft Smulweb ook dit jaar de 550 leukste restaurants op een rij gezet en deze staan nu in dit magazine. Zo zie je de toprestaurants per provincie en vertelt een voorproever over zijn of haar ervaring. Daarnaast krijg je een aantal kortingsbonnen om zo eens met korting ergens een hapje te eten!

Kortom benieuwd wat Smulweb lekker vindt of hou je gewoon van lekkere recepten en uit eten gaan? Neem dan zeker een kijkje in Aan Tafel! Het lekkerste van Smulweb. Aan Tafel! kost 7,95 en is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en Bruna of je bestelt het online bij Smulweb zelf!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Aan Tafel! Het Lekkerste van Smulweb”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.