Sergio Kookt Van Aardappel tot Fazant door Sergio Herman

Sergio Kookt Van Aardappel tot Fazant - Sergio HermanGelukkig was ik zaterdag nog in België en kon ik nog precies Het Nieuwsblad kopen. Bij het Nieuwsblad kreeg je namelijk, voor 5,95 extra, een kookboek van Sergio Herman. Het eerste deel uit een reeks van drie. Bij de eerste winkel was het kookboekje al uitverkocht, bij de tweede winkel gelukkig niet! Sergio Herman is dus mateloos populair bij onze zuiderburen.

In Sergio Kookt vertelt Sergio over zijn lievelingsproducten en geeft hij er recepten bij die hij thuis en in de keuken van Oud Sluis maakt. Het eerste deel begint bij de aardappel en eindigt bij de fazant. Deel 2 zal zijn van gember tot noot en het derde deel van oester tot zeetong. Typische producten die je bij Sergio Herman kan verwachten.

Bij elk product geeft Sergio tips en krijg je informatie over het kopen en bewaren van het product. Daarna krijg je 1 tot 3 recepten met het product er in verwerkt. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en je ziet precies hoelang je bezig bent met de voorbereiding en de bereiding zelf. Om de recepten te kunnen maken moet je wel handig zijn in de keuken! Verder heeft Sergio kookt een handig leeslintje.

In dit eerste deel van Sergio kookt worden de volgende producten behandeld: aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedsinaasappel, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant. Deel 2, Sergio kookt van gember tot noot, is vanaf 3 december verkrijgbaar. Een week later, 10 december 2011, verschijnt het derde deel in de reeks Sergio Kookt ‘van oester tot zeetong’ voor 5,95 extra bij Het Nieuwsblad.

De serie Sergio Kookt van Het Nieuwsblad is een leuk kookboek, voor een leuke prijs. De foto’s van de gerechten, onder andere gemaakt door de bekende culinair fotograaf Tony le Duc doen je watertanden!

Titel: Sergio Kookt van aardappel tot fazant
Auteur: Sergio Herman
Uitgever: Minestrone
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789490028336

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.