Foodies December 2011

Foodies December 2011Volgens Foodies wordt het een witte kerst, althans op tafel dan. Zo worden er onder andere witlofhapjes met feta, een open lasagne van knolselderij, gestoomde kabeljauw met pilav en brie met bloemkoolpiccalilly gemaakt.

Uiteraard deze maand een mooi Foodies menu met 3x een voorgerecht, 3x een hoofdgerecht en 3x een nagerecht. In de Foodies kookschool wordt deze maand stap voor stap uitgelegd hoe je kalkoen in sinaasappelsaus en vanillekoekjes maakt. Verder de lievelingsgerechten voor de kerst van de Foodies redactie, worden er stoere vleesgerechten gemaakt en ontbreekt ‘the sweet touch’ niet met de recepten voor zoet gebak. De klassieker van de maand is een kreeft thermidor, leer deze stap voor stap maken.

Foodies gaat proeven van de wereldstad Rotterdam en deelt de lekkerste culinaire adressen. Daarnaast gaat Foodies op bezoek bij meesterbakker Voskamp, hij had vorig jaar de lekkerste oliebollen, in de rubriek ‘wat eet de kok’ verteld François Geurds van restaurant Ivy wat hij thuis eet en Foodies redacteur Michelle werkt een dagbij pâtisserie Jarreau in Den Haag en maakt onder andere macarons.

Dit en meer, zoals lekkere winterse soepen en alles over steranijs lees je in dit kerstnummer van Foodies magazine!

www.foodiesmagazine.nl

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.