4 December – Antipakjesavond

4 December - AntipakjesavondNee, dan bedoel ik niet al die leuke cadeautjes die Sinterklaas elk jaar weer brengt. Maar de pakjes die je gebruikt voor je eten, dat zakje saus of die complete maaltijd die je zo de magnetron in schuift. Karin van Koken met Karin en het antipakjes kookboek “Koken met Karin zonder pakjes & zakjes” heeft de week van 28 november tot en met 3 december uitgeroepen tot de week waarin niet gekookt wordt met pakjes.

4 December - AntipakjesavondHoe gaat het in zijn werk? In de week van 28 t/m 3 december maak je 1 avond, of eigenlijk liever elke avond, een gerecht zonder pakjes, zonder e-nummers dus. Je kiest een maaltijd met een kant-en-klaar product als uitgangspunt. Dat kan dus dat blik tomatensoep zijn die je nu eens helemaal zelf maakt (dus ook zonder bouillonblokjes) of dat wrap-gerecht waarvan je de wraps ook eens helemaal zelf maakt. Heb je iets lekkers gemaakt kan je uiteraard er over bloggen als je een blog hebt. Twitter dan je link met hashtag #APA11! Geen blog? Bekijk dan regelmatig hashtag #APA11 en kook op 4 december eens een dag zonder al die pakjes en zakjes.


Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Uiteraard mag je ook hier je recept zonder pakjes & zakjes achterlaten bij de comments, ik ben benieuwd!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

EĆ©n gedachte over “4 December – Antipakjesavond”

  1. Lijkt me een leuk boek! Ik kook al 1,5 jaar zonder zakjes en pakjes!! Dit omdat mijn man een eiwit- en zoutloos dieet heeft. In het begin lastig, maar nu alleen maar errug lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.