Jamie Magazine (NL) 04/2011

Jamie Magazine NL 04-2011Het kerstnummer van de Nederlandse Jamie Magazine heeft zijn weg naar de abonnees en naar de winkels gevonden. Vier bijvoorbeeld kerst met de Olivers of gaan aan de slag met gans, kortom het ultieme kerstfeest van Jamie Oliver.

Naast al het kerstspektakel ook aandacht voor Sinterklaas. Banketbakker Cees Holtkamp maakt onder andere de lekkerste borstplaat, echte pepernoten en een hartige saucijzenletter. Verder voor de vegetariërs veel recepten voor een fijn kerstmenu, eerste hulp bij kerststress, verdeel de taken is het motto en Samuel Levie neemt een kijkje in ‘De Pasteibakkerij’ van Diny Schouten en maakt een ganzenconfit. Voor een mooie afsluiter van de feestelijke maaltijd de allerlekkerste recepten voor kersttaarten en andere zoetigheden.

Daarnaast gaat Jamie Magazine op zoek naar de lekkerste adressen in Londen en alvast een voorproefje van Jamies nieuwe restaurant Union Jacks met een aantal recepten. Uiteraard ook in dit nummer de kookclub jr. waarin een jam roly poly wordt gemaakt, een stap voor stap recept waarin uitgelegd wordt hoe je beef wellington maakt, 9 weken lang een recept voor elke dag en een striprecept waarin een ‘Christmas bread sauce’ wordt gemaakt.

Kortom Jamie Magazine is een leuk en lekker nummer en brengt je alvast helemaal in de kerstsfeer!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.