Donna Hay Magazine iPad app

Donna Hay Magazine iPad appBij toeval kwam ik deze iPad app tegen en wat een leuke app! Donna Hay magazine heb ik al wel vaker gelezen, maar eigenlijk de laatste tijd niet meer, misschien dat met de komst van de iPad app er verandering in gaat komen. Het eerste nummer, het 10-jarig jubileum nummer is het eerste nummer wat in de app is verschenen en is ook nog eens gratis!

De app maakt goed gebruik van de mogelijkheden van de iPad. Je ziet foto’s waarop iets gebeurd, opeens is er een punt uit de taart of is een fles gevuld. De recepten staan geschreven als een normaal recept, maar ook in ‘kookrecept’ dus precies in stappen beschreven voor tijdens het koken. Daarnaast heeft het ook handige ‘how to video’. Kortom net dat beetje meer wat een magazine op een iPad lezen leuker maakt dan op papier lezen. In ieder geval ik ben enthousiast! Welk Nederlands kookmagazine gaat volgen?

Daarnaast is het iPad nummer gewoon het volledige papieren Donna Hay Magazine. Omdat ze nu al 10 jaar bestaan staan er in dit nummer heel veel lekkere dingen, dat kan je ook wel overlaten aan Donna Hay. Zo leer je in dit nummer macarons maken, helemaal hip! Maar ook adembenemende cakes voor speciale gelegenheden en met meer dan 10 jaar recepten maken worden een aantal recepten in de ‘make-over’ gestopt. Verder ook idee├źn voor elke dag en alles voor styling thuis, zoals blinkend zilver en kristalhelder glas. Dit en veel meer in dit jubileumnummer!

Benieuwd naar de app? Donna Hay Magazine app is gratis te downloaden in de iTunes appstore. Het eerste nummer is gratis te downloaden in de app zelf.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.