Ik Haat Koken … door Janny van der Heijden & Lyndsay Bekouw

Ik Haat Koken - Janny van der Heijden & Lyndsay BekouwLekker willen eten, maar geen tijd hebben om te koken, lukt er niets in de keuken of haat je gewoon koken? Dan kan dit boek ‘Ik haat koken… maar ik ben gek op lekker eten’ de oplossing zijn. Met hele simpele en snelle trucjes heb je in een mum van tijd een lekkere maaltijd op tafel staan.

‘Ik haat koken’ is ingedeeld in ‘goedemorgen’, begin de dag lekker met een ontbijt, ‘honger als een paard’, recepten voor als je stevige trek hebt, ‘no time to worry’, bijna chefwaardige recepten, ‘groente’, groente in de hoofdrol, ‘broodnodig’, een broodje is net zo lekker, ‘sauzen’, met een saus geef je net die extra touch, ‘hapjes enzo’, eens wat anders dan het plakje worst, ‘even weinig calorieën, graag’, voor als je broek iets strakker gaat zitten, ‘voor chocoholics en ander zoet-lovers’, genieten van lekkers, ‘help, ze blijven eten’, voor als je bezoek toch blijft eten en ‘feestdagen survival’, speciale recepten voor de feestdagen.

De recepten in dit boek zijn makkelijk, iedereen kan het maken. Er zijn geen foto’s van de gerechten maar er zijn wel lekker veel kleurrijke illustraties in het boek. Veel van de recepten zijn voorzien van een korte inleiding over onder andere gebruikte ingrediënten en het recept zelf. Daarnaast krijg je bij een aantal recepten handige variatie tips.

Ik haat koken is een leuk boekje als je echt niet van koken houdt, maar toch moet koken. Of je kan ‘Ik haat koken’ natuurlijk cadeau geven!

Titel: Ik haat koken … maar ik ben gek op lekker eten!
Auteur: Janny van der Heijden & Lyndsay Bekouw
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789045203430
Winkelprijs: 14,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.