Light Koken December 2011

Light Koken December 2011Er is weer een nieuw kookmagazine in de winkel “Light Koken” en komt van de makers van Foodies. Light koken is gemaakt voor iedereen die van lekker eten houdt en ook gezonder willen leven.

Het eerste nummer staat in het teken van de feestdagen. Zo krijg je een drietal feestmenu’s, bestaande uit drie gangen, die minder dan 750 kcal zijn. Genieten en niet aan de lijn hoeven denken. Handig is de tijdplanning voor de drie menu’s, zo ben je tenminste op tijd klaar. Verder snelle gerechten voor drukke gerechten, recepten voor het ontbijt, lunch, junkfood en snacks. Ook in “Light Koken” ‘weekendgerechten’, gerechten waarvoor je net iets langer in de keuken moet staan, ‘bijgerechten’, ‘home made’, wat je eigenlijk zo in de supermarkt kan kopen maar dan lekker zelfgemaakt.

Leuk is de reportage ‘dinner party survival guide’ met tips over hoe je een menu samenstelt, eerste hulp bij keukenblunders en tips voor mooie effecten op je bord. Krijg je nog een aantal zoete gerechten en recepten met cranberry’s.

Daarnaast een interview met ballerina Karin Lambrechtse over haar kookpassie, Angie Bisschops legt stap-voor-stap kooktechnieken uit, een column van Hanneke Hendrix, een reportage over poweryoga inclusief oefening en een voorproefje uit het ‘eet jezelf mooi, slank & gelukkig’ kookboek van Amber Albarda.

Light Koken is duidelijk het zusje van Foodies, maar dan echt op de gezondere recepten gericht. Dat Light Koken een zusje is van Foodies merk je vooral aan de layout en hoe de foto’s van de recepten gemaakt zijn. Het papier wat gebruikt wordt voor Light Koken is overigens wel anders. Fijn aan Light Koken is dat bij de gerechten duidelijk de voedingswaarden, moeilijkheidsgraad en bereidingstijd vermeld worden.

Light Koken is nu verkrijgbaar voor de introductieprijs van 3,95. Voor dit kleine bedrag krijg je fijne, feestelijke recepten die bovendien goed zijn voor de lijn!

www.lightkoken.nl

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Light Koken December 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.