Junior Masterchef Nederland

Junior Masterchef NederlandVanaf volgende week, 28 november om 18:30 begint bij NET5 een kinderkookprogramma Junior Masterchef NL. In Junior Masterchef wordt gezocht naar kooktalent tussen de 8 en 12 jaar. Deze kooktalenten moeten hun talenten laten zien aan Alain Caron en Peter Lute. Wie wordt het jongste kooktalent van Nederland?

Junior Masterchef net5 kandidaten12 kandidaten gaan strijden en je kan daar elke werkdag vanaf 18:30 van genieten. Wordt het net zo spannend als de Australische Junior Masterchef en wat gaan de kinderen allemaal in de keuken maken? Dat de 12 kandidaten al goed kunnen koken is al een feit, maar wie de beste is…

Bekijk hieronder een promo video van Junior Masterchef van Net5

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.