Allerhande 11/2011

Allerhande 11-2011De Allerhande ligt al weer eventjes bij Albert Heijn in het schap. Deze maand is het thema ‘zelf gemaakt met liefde’ en heeft het magazine maar liefst 72 ambachtelijke en eenvoudige gerechten.

Zo worden er pannen vol stoofvlees gemaakt met kip, rund of varken, breng t beste mee diner, iedereen maakt zijn beste recept voor het diner en deelt het met ekaar en maak anders een ingepakt hoofdgerecht. Verder 10x anders met aardappelpuree, 7 verschillende recepten voor elke dag en 5x stevige soep maar dan anders.

In de kinderkeuken worden er koekjes van eigen deeg gebakken, Sinterklaas heeft er een hulpje bij in de keuken. In de kookles wordt er draadjesvlees gemaakt op de wijze van oma en op Vlaamse wijze. Jamie Oliver kookt met kikkererwten, welk recept is lekkerder, van hem of van een lezeres. De thuiskoks hebben liefde voor chocolade en de toetjes worden gemaakt met noten en gedroogde zuidvruchten.

Dit en veel meer lees je in de Allerhande van november. Allerhande is een gratis maandelijks kookmagazine van Albert Heijn.

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)