Werelds Koken op z’n Hollands Het Internationale Kookboek van C1000

Werelds Koken op z'n Hollands - Het Internationale Kookboek van C1000C1000 heeft weer een leuk kado voor de feestdagen of gewoon zomaar voor jezelf. Deze keer ga je op avontuur in de keuken met de recepten uit verschillende windstreken. C1000 heeft er een internationaal kookboek van gemaakt met een Hollandse twist.

Het kookboek begint met allerlei tips. Welke maten en hoeveelheden worden bedoeld met 1 theelepel of hoe groot moet je ei eigenlijk zin. Welke oven wordt er gebruikt, hoe bereid je het vlees en allerlei andere handige tips voor als er iets mis is gegaan. Daarna beginnen de recepten die verdeeld zijn in ‘tapas & mezze’, ‘voorgerechten’, ‘soepen’, ‘salades’, ‘vis’, ‘vlees’, ‘gehakt’, ‘kip’, ‘eenpans & oven’, ‘pasta & noedels’, ‘rijst’, ‘pizza & tortilla’, ‘nagerechten’ en ‘gebak’.

De recepten in het boek zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Elk recept is tevens voorzien van de voedingswaarden van het gerecht en de bereidingstijd. Bij elk recept staat uit welk land het originele recept stamt. Bij de recepten staan verder handig tips, weetjes, nog een mini-recept of leuke, grappige illustraties. Overigens heb je twee indexen in dit boek, één op alfabetische volgorde van hoofdingrediënt en de andere op alfabetische volgorde van land van herkomst. Daarnaast heeft het boek twee leeslinten, zo vind je je favoriete recept helemaal snel.

Om de recepten uit ‘Werelds koken op z’n Hollands’ te maken hoef je helemaal gaan topchef te zijn. De recepten zijn makkelijk uit te voeren en de ingrediënten kan je zo in de supermarkt halen, je hoeft dus niet eerst langs verschillende speciaalzaken voor net dat ene ingrediënt wat je anders nooit zou gebruiken.

Werelds koken op z’n Hollands is zeker een aanrader, veel recepten voor de snelle en makkelijke keuken. Het kookboek kost 12,50 en daarvoor krijg je veel uiteenlopende recepten uit de verschillende windstreken van de wereld. Neem ‘Werelds koken op z’n Hollands’ mee tijdens het boodschappen of rij om om het bij C1000 aan te schaffen!

Titel: Werelds koken op z’n Hollands – het internationale kookboek van C1000
Auteur: Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange, Yolanda van der Jagt & Renata Horenova
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789081803007
In samenwerking met: C1000
Winkelprijs: 12,50

(134 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Werelds Koken op z’n Hollands Het Internationale Kookboek van C1000

  1. Heel fijn kookboek. De bereidingswijze is duidelijk, helder en overzichtelijk. De recepten zijn goed.
    Mijn zoon en vriendin willen graag ook dit kookboek. Wij geven het op 5 december.

    1. Bij sommige C1000 hebben ze nog een voorraad van deze kookboeken. Meestal staat het bij de nieuwe kookboeken die ze nu net hebben uitgebracht. Het nieuwe kookboek ‘Het Buitengewoon Familiekookboek’ is overigens ook bij de Jumbo te koop.

  2. Ik zou zo graag het boek “Werelds koken op z’n Hollands” willen aanschaffen. Kunt u mij helpen?
    Bij voorbaat hartelijk dank.

Reacties zijn gesloten.