Vier Seizoenen Deel 4 Zomergerechten door Ron Blaauw

Vier Seizoenen Deel 4 Zomergerechten - Ron BlaauwZomergerechten is het vierde en laatste deel uit de serie ‘Vier Seizoenen’ van Ron Blaauw die hij in samenwerking met Trouw heeft uitgebracht. Deze keer krijgen we recepten voor de maanden juni, juli en augustus.

In juni krijg je eerst informatie over haring, de Opperdoes aardappels, parmaham en paling. In de recepten wordt deze maand dan ook gebruik gemaakt met de Opperdoes, haring en peulvruchten in de hoofdrol. In juli wordt het tijd voor de nieuwe aardbeien, bonen en krijg je meer te lezen over De Lindenhoff, een culinair begrip in Nederland. In juli wordt er gekookt met zomerfruit en makreel, daarnaast wordt ook de barbecue opgetuigd en krijg je een drietal barbecuerecepten. Augustus is de maand voor de tong, sla, mosterd en balsamico azijn. Daarnaast krijg je uitleg over basissmaken. In augustus wordt er gekookt met kropsla, tong en wilde eend.

De recepten zijn uiteraard ook weer voorzien van een foto van het eindresultaat. Dit laatste deel ‘Zomergerechten’ is een mooie afsluiter in de serie ‘Vier Seizoenen’ van Ron Blaauw. Met de boeken kan je iets speciaals op tafel zetten met producten uit het seizoen!

Dit boek is ook weer een week te verkrijgen (van 12 t/m 18 november) met de bon uit de Trouw van zaterdag 12 november. Zomergerechten kost 7,90. Zomergerechten was al weer het laatste deel uit de serie ‘Vier Seizoenen’ van Ron Blaauw. Heb je een boek gemist? Kijk dan even in de webshop van Trouw of je het boek nog los kan bestellen!

Titel: Vier seizoenen deel 4 zomergerechten
Auteur: Ron Blaauw
Uitgever: Trouw
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789070675691

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.