Chocoladewens

ChocoladewensOp zoek naar een leuk cadeau-idee wat zo door de brievenbus past en nog lekker is ook? Denk dan aan bijvoorbeeld deze chocoladewens van Bonbonatelier Janson uit Zutphen.

Er zijn verschillende soorten chocowensen. Je kan kiezen uit een chocowens met een eigen logo of foto, een felicitatie chocowens, een Abraham chocowens, de Sara chocowens en nog veel meer chocowensen. Elke chocowens is verkrijgbaar in melk, puur en witte chocolade. De chococwensen worden binnen 2 werkdagen geleverd, behalve als het warm weer is aangezien het een vers product is en de chocolade kan smelten en dat wil je dus niet en de makers ook niet.

Maar hoe smaakt het? Erg lekker waren onze meningen. Je proeft dat het geen ‘supermarktchocolade’ is. De chocowens wordt verpakt in bubbeltjesplastic en in een doorzichtig doosje. Het wordt daarna omwikkeld door een stevige kartonnen doosje. Een chocowens kost 16 euro en daarvoor krijg je iets speciaals, bijna te zonde om op te eten!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)