Boodschappen November 2011

Boodschappen November 2011De nieuwe Boodschappen ligt ook weer in de winkels met zelf bakken, ovenschotels en gourmetten anno nu. Kortom het past helemaal bij deze donkere dagen en zo net voor de feestdagen.

Schep bijvoorbeeld op met je culinaire capaciteiten en maak bijvoorbeeld de bietensalade met kappertjesdressing, een pasteitje met rivierkreeftensalade of een chocoladetompouce, inclusief eenvoudige tips voor een groots effect. Maak anders gerechten met rijst, lekkers voor Sinterklaasavond of gerechten met de smaak van toen.

De groeten komen deze maand uit Schiedam, familie Dijkstra maakt bonenkoeken met mango-komkommerroom en korianderrijst. In kookkunst maakt studente Sabine een verfrissend komkommercitroendrankje en een komkommerbonbon. Uiteraard ook deze maand weer een aantal budgetrecepten en leuke idee├źn in ‘mooi groen’ met bloemen en planten.

Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten bij je in de buurt!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.