Bulbby Kookschort

Bulbby bedruk textiel met je naamDe feestdagen komen gestaag dichterbij, dat betekent ook weer aparte, speciale cadeautjes scoren. Dat kan je doen bij Bulbby. Bulbby is een webwinkel waar je hippe spullen met een naamlogo kan kopen. Je ontwerpt dus eigenlijk je eigen product. Het aanbod is enorm groot, naast kleding, tassen en textiel kan je ook kantoorartikelen/boeken ontwerpen zoals een tekenmap of een crècheboekje of maak je zelf decoratie- of raamstickers.

Bulbby KookschortZelf heb ik een kookschort ‘ontworpen’ en eigenlijk gaat dat heel makkelijk. Allereerst kies je je favoriete startontwerp. Bulbby heeft namelijk al een aantal designs ontworpen. Daarna kies je je kleur en de kleur van de letter en de tekst die je wilt printen. Je ziet gelijk het resultaat hoe het, op in mijn geval kookschort, er uit ziet. Daarna volg je het bestel proces en tussen de 2 en 5 werkdagen kan je je artikel thuis verwachten.

Ik gebruik nu uiteraard mijn rode “Brutsellog” kookschort met veel plezier. Hiernaast zie je een foto van het schort. De stof is een stevig katoen, wat zeker fijn is in de keuken en de tekst is er duidelijk op geprint. Een mooie kwaliteit dus.

Op Bulbby zijn echt legio aan mogelijkheden qua artikelen maar ook qua kleuren en startontwerpen. In ieder geval heb je met een zelfontworpen schort, sweater of decoratiesticker wel een heel speciaal cadeau! Neem dus even snel een kijkje op de site van Bulbby om voor de feestdagen nog een leuk cadeautje te scoren!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Bulbby Kookschort”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.