Vier Seizoenen Deel 3 Lentegerechten door Ron Blaauw

Vier Seizoenen Deel 3 Lentegerechten - Ron BlaauwGisteren, bij de zaterdageditie van Trouw, zat de derde bon voor het derde deel in de serie Vier Seizoenen van Ron Blaauw. Het derde deel staat in het teken van de lente, een seizoen met jonge groente en vlees. Een seizoen wat tussen de zware wintergerechten en de lichtere zomergerechten ligt.

Lentegerechten omvat de maanden maart, april en mei en wat eet je in deze maanden. In maart krijg je meer te weten over lam, inktvis en snijbiet. Van elk ingrediënt krijg je drie recepten van de hand van Ron Blaauw. Ook krijg je in deze maand een reportage over ansjovis uit de Oosterschelde. April staat in het teken van asperges, kappertjes, zuring en oesters. Daarnaast krijg je een reportage over kalfsvlees. In mei staat de artisjok, Italiaanse kazen en lentekruiden centraal. Uiteraard zijn er voor de maanden april en mei ook een aantal mooie, exclusieve recepten gemaakt. De recepten in dit boek zijn overigens allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat en het boek heeft een handig leeslintje.

Dit boek is ook weer een week te verkrijgen ( van 5 t/m 11 november) met de bon uit de Trouw van zaterdag 5 november. Lentegerechten kost 7,90. Volgende week, 12 november, krijg je het laatste deel ‘zomergerechten’ in de serie ‘Vier Seizoenen’ van Ron Blaauw. Heb je een boek gemist? Kijk dan even in de webshop van Trouw of je het boek nog los kan bestellen!

Titel: Vier seizoenen deel 3 lentegerechten
Auteur: Ron Blaauw
Uitgever: Trouw
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789070675684

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.