Tough Cookie door Lotje Deelman

Tough Cookie - Lotje DeelmanEen stoer kookboek, wat schrijfster Lotje Deelman voor haar vader heeft gemaakt en voor alle andere vaders die wel eens willen koken, maar dan zonder veel poespas een lekkere maaltijd op tafel willen zetten.

De recepten in dit boek hebben eigenlijk geen indeling, dan weer een dessert, bijgerecht of hoofdgerecht. Een groot aantal van de recepten zijn voorzien van het eindresultaat andere weer van sfeerfoto’s met mannen in de hoofdrol. De foto’s in dit boek zijn gemaakt door Thomas Pellegrom. De ingrediĆ«nten die in dit boek gebruikt worden zijn makkelijk verkrijgbaar bij de supermarkt of groenteboer, slager en visboer. De recepten zijn duidelijk beschreven, een gerecht kan bijna niet meer mislukken.

Een mooi boek voor vaders, mannen en eigenlijk iedereen die van lekker eten houdt en dit zonder veel poespas ook eens zelf willen klaarmaken.

Titel: Tough Cookie, Kookboek voor mijn Vader
Auteur: Lotje Deelman
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789058979940

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)