Topkoks voor Thuiskoks 5

Topkoks voor Thuiskoks 5Inmiddels is het al weer het 5 deel van Topkoks voor Thuiskoks, een jubileumjaar dus! Naast fijne recepten van grote namen steun je met de koop van Topkoks voor Thuiskoks het ‘World Food Programme‘. Door de aanschaf van 1 boek steun je namelijk 1 kind in Malawi met maar liefst 40 schoolmaaltijden. Alleen daarom al zou je dit boek moeten aanschaffen.

Topkoks voor Thuiskoks is ingedeeld in de hoofdstukken ‘voorgerechten’, ‘hoofdgerechten’ en ‘nagerechten’. Bekende chefs uit Nederland en BelgiĆ« koken elk hun voor-, hoofd- of na-gerecht die je thuis kan maken, dat is dus soms wel op sterrenniveau iets maken. De recepten worden veel al vooraf gegaan door foto’s van de chef en een korte inleiding over de chef. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat, een wijntip en worden beschreven in duidelijke, korte stappen. De bekende chefs in Topkoks voor Thuiskoks zijn onder andere Edwin Vinke van de Kromme Watergang, Geert van Hecke van de Karmeliet, Onno Kockmeijer van Ciel Bleu en tv-kok Piet Huysentruyt.

Zin in een voorproefje bekijk dan de voorgerechten van Ron Blaauw en Sergio Herman, de hoofdgerechten van Ron van Beek en Gert-Jan Cieremans en de nagerechten van Cees Holtman en Martin Kruithof. De links openen een pdf-bestand!

Titel:Topkoks voor Thuiskoks 5
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789081789608
Winkelprijs: 9,99

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)