Vier Seizoenen Deel 2 Wintergerechten door Ron Blaauw

Vier Seizoenen Deel 2 Wintergerechten - Ron BlaauwHet tweede deel in de Trouw serie ‘Vier Seizoenen’ van Ron Blaauw is wintergerechten. Dat betekent dus gerechten met producten uit het seizoen op de manier van Ron Blaauw. Fijne Culinaire gerechten dus.

Wintergerechten is ingedeeld in de maanden december, januari en februari. Elke maand wordt vooraf gegaan door achtergrondinformatie over de producten van het seizoen. Zo krijg je meer te weten over zuurkool in december, over bloedworst in januari en over plantaardige oliën in februari. In december staan er gerechten met zuurkool, kapoen of mandarijn op het menu. In januari zijn de hoofdingrediënten boerenkool, forel of kwartel en in februari prei, krab en kruiden. Zo maak je bijvoorbeeld de lekkerste kruidenolie in februari, stamppot boerenkool met gnocchi a la Ron Blaauw in januari of de cocktail van mandarijn en earl grey in december. Alle recepten in dit boek zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en hebben handige serveertips.

Dit boek is ook weer een week te verkrijgen ( van 29 oktober t/m 4 november) met de bon uit de Trouw van zaterdag 29 oktober. Wintergerechten kost 7,90. Volgende week, 5 november krijg je het derde deel ‘lentegerechten’ en 12 november verschijnt het vierde en laatste deel ‘zomergerechten’ in de serie ‘Vier Seizoenen’ van Ron Blaauw. Heb je een boek gemist? Kijk dan even in de webshop van Trouw of je het boek nog los kan bestellen!

Titel: Vier seizoenen deel 2 wintergerechten
Auteur: Ron Blaauw
Uitgever: Trouw
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789070675677

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.