Van Seizoen naar Seizoen door Sophie Dahl

Van Seizoen naar Seizoen - Sophie DahlInmiddels is ‘Van seizoen naar seizoen’ het tweede kookboek van Sophie Dahl. In dit kookboek vertaald zij al het lekkers wat de seizoenen te bieden heeft in heerlijke recepten.

Het boek is ingedeeld naar de seizoenen ‘herfst’, ‘winter’, ‘lente’ en ‘zomer’ en een speciaal hoofdstuk voor de desserts. De seizoenen zijn elk weer onderverdeeld in recepten voor ontbijt, lunch en diner. De hoofdstukken beginnen elk met verhalen en anekdotes van Sophie Dahl en ook bij de recepten staan verhalen en anekdotes van haar. De recepten zijn bijna allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat (soms staan deze net op een andere pagina). De foto’s zijn gemaakt door Jan Baldwin, hij is een bekend Brits food fotograaf.

De recepten zijn grotendeels vegetarisch, maar je zult ook vlees- en visrecepten in dit boek vinden. Een prima boek voor de flexitariër. ‘Van seizoen naar seizoen’ is een mooi vervolg op ‘Miss Dahls heerlijkheden.

Sophie Dahl maakt weer herkenbare recepten. Rijke gerechten met veel smaak. De fotografie in dit boek doet je het water in de mond lopen. Doe daarbij de verhalen en anekdotes van Sophie Dahl en je geniet dan 100%. Daarnaast vind ik ‘Van seizoen naar seizoen’ een echt Engels kookboek, door de recepten, de fotografie.

Titel: Van seizoen naar seizoen, een jaar in recepten
Auteur: Sophie Dahl
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789048809875
Winkelprijs: 24,90

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.