Foodies November 2011

Foodies November 2011Herfst is heerlijk volgens de Foodies van deze maand en dat laten ze zien in 63 recepten. Zo wordt er gekookt met noten, gekookt met kleurrijke herfstgroenten en krijg je het recept voor een klassieke hutspot.

Verder krijg je fijne Italiaanse smaken met verschillende pastarecepten, krijg je 10 snelle recepten die binnen 30 minuten op tafel staan en het Foodies menu bestaat uit 9 verschillende recepten, zo kan je een driegangenmenu naar eigen wens maken. Verder kan je je te buiten gaan aan alle zoetigheden en wordt er gebruncht met Nespresso en bijpassende recepten.

Foodies ging deze maand op bezoek bij Restaurant Blauw, wat biedt dit Indonesische restaurant allemaal? In passie de passie van het merk Tony’s Chocolonely, Martin Kruithof van de Lindenhof verteld wat hij thuis eet en Foodies kok Willem proeft de smaakmaker honing. Nieuw in deze Foodies is de rubriek ‘foodnotes’. In deze rubriek staan alle nieuwtjes en weetjes op culinair gebied.

Kortom weer fijne recepten en verhalen in deze Foodies van deze maand.

www.foodiesmagazine.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.