Eigentijdse en Veelzijdige Recepten met Groente door Thea Spierings

Eigentijdse en Veelzijdige Recepten met Groente - Thea SpieringsMet groente kan je veel kanten op. Alleen als je eenmaal een manier hebt gevonden om het te bereiden wat erg lekker is dan varieer je niet meer zo snel. Eigenlijk is dat best jammer. Met de recepten van Thea Spierings uit ‘eigentijdse en veelzijdige recepten met groente’ heb je in ieder geval genoeg ideeën om je groente eens anders klaar te maken.

Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘bladgroenten’, ‘knol- en wortelgroenten’, ‘scheuten en stengelgroenten’, ‘bloemgroenten’, ‘koolsoorten’, ‘uisoorten’, ‘vruchtgroenten’ en ‘bonen, peulvruchten en maïs’. In de hoofdstukken wordt dan steeds een groente behandeld. Je krijgt korte informatie over de groente en vervolgens een aantal recepten. De recepten zijn, zoals je van Thea Spierings gewend bent, in duidelijke stappen beschreven en zijn tevens voorzien van een foto van het eindresultaat. Overigens zijn de recepten variërend vegetarisch of met vlees.

Maar liefst 50 verschillende groentesoorten vind je in dit fijne kookboek en maar liefst 250 recepten, wat dus laat blijken dat je heel goed kan variëren. Ga dus aan de gang en kook, bak, stoom of gril je groenten eens op een andere wijze!

Titel: Eigentijdse en veelzijdige recepten met groente
Auteur: Thea Spierings
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061129400
Winkelprijs: 24,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)