Allerhande 10/2011

Allerhande 10-2011Zo uit de oven is het thema van deze Allerhande. Dit betekent maar liefst 49 recepten voor in de oven van hartige taart tot cupcakes voor een hippe cupcake-party. Hartige en zoete recepten dus.

Proef het seizoen deze maand met de pompoen, maak een hartige herfsttaart in vijf verschillende manieren of maak het familierecept van Sophie “mosselen met augurkensaus”. Ook kan je de heerlijkste lasagnes op tafel zetten, worden er 10 verschillende combinaties gemaakt met aardappel en maak je zoete en hartige gerechten met appel.

In de kookles leer je deze maand hoe je precies een gebraden kip bereidt, een goede voorbereiding voor de feestmaand! In de receptafette kookt Johnny de Mol voor Lauren Vester. Is er 2x de rubriek ‘wat eten we vandaag’, zeven recepten uit de oven en zeven ‘normale’ recepten. In koken tegen Jamie worden Zweedse gehaktballetjes gemaakt en de thuiskoks gaan aan de slag met Amerikaanse taarten.

Dit en veel meer zoals bijvoorbeeld de prijswinnende wijnen, lees je in de nieuwe Allerhande!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)