Boodschappen Oktober 2011

Boodschappen Oktober 2011Vind de herfst op je bord met de recepten uit deze Boodschappen van oktober. Zo wordt er gekookt met appels, peren en paddenstoelen.

De herfst op je bord vind je ook in het vier gangen menu van deze maand die deze keer bestaat uit een bouillon van wortel en krokant ontbijtspek, salade van shiitake en herfstblaadjes, gevulde haasbiefstuk op herfstig groentebed en hazelnoot-griesmeelpudding met warme bramensaus.

Maar maak ook de fijne hartverwarmende recepten of het vlees in een extra jasje zoals een pakketje van kip in filodeeg. Daarnaast kan je ook de lekkerste toetjes op tafel toveren met de recepten uit deze Boodschappen zoals een chocopotje met sinaasappel en nootjes.

Verder komen de groeten deze maand uit Best, Dionne maakt een herfstsalade met geitenkaas, stoofpeertjes en peperkoek. In kookkunst maakt een student van food design & innovation een herfstpizza en maakt Milan van 8 een vitaminesalade van gele paprika. Uiteraard ook in dit nummer weer een aantal budgetrecepten en leuke groen idee├źn.

Zin in dit nummer, kijk dan hier waar je Boodschappen magazine gratis kan afhalen.

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)