Vegetarisch Makkelijke recepten zonder Vlees en Vis door Thea Spierings

Vegetarisch Makkelijke recepten zonder Vlees en Vis - Thea SpieringsOf je nu fulltime vegetariër bent of af en toe eens vegetarisch eet, een vegetarisch kookboek met goede en vooral lekkere recepten is nooit weg. Vegetarisch van Thea Spierings is zo’n boek met makkelijke recepten zonder vlees of vis.

Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘soepen’, met onder andere een boerenbriesoep engepofte paprikasoep, ‘lunches & salades’ met bijvoorbeeld een spinaziesalade en rode uienquiches, ‘hoofdgerechten’ met gerechten zoals Provençaalse groentetaartjes en een artisjokschoteltje, ‘pasta & rijst’, denk aan risotto met asperges en doperwtes en spaghetti met geroosterde tomaatjes, ‘hapjes’ met groenterolletjes en minipizza’s en ‘desserts’ met mango-ijs en baked cheesecake.

De recepten in ‘Vegetarisch, makkelijke recepten zonder vlees en vis’ zijn in duidelijke, korte stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Achterin het boek staan een aantal voorbeeldmenu’s met recepten zodat je thuis een volledige driegangenmenu op tafel kan zetten voor je gasten.

‘Vegetarisch, makkelijke recepten zonder vlees en vis’, laat zien dat vegetarisch koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat het zonder vlees of vis gewoon ook lekker is!

Titel: Vegetarisch – makkelijke recepten zonder vlees en vis
Auteur: Thea Spierings
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061129707
Winkelprijs: 19,95

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.