Sabor Magazine 001

Sabor Magazine 01 zomer/herfst 2011Al bij de eerste keer doorbladeren van Sabor had ik het idee van wauw, wat een mooi blad. Een culinair magazine wat echt de diepte ingaat en waarbij het niet alleen draait om recepten. Niet alleen ik vond dat, maar ook vrienden en collega’s die Sabor Magazine inmiddels hebben doorgebladerd en gelezen, allemaal even enthousiast! Als je de cover van Sabor ziet zou je niet denken dat het een culinair magazine is, maar meer een luxueus lifestyle magazine. Eigenlijk is Sabor een magazine wat culinair echt dat luxe tintje geeft, maar toch ook toegankelijk houdt door zijn achtergrond verhalen die dan ook echt de diepte ingaan.

Wat staat er in dit allereerste nummer?
Layne Mosler kreeg een geweldige ingeving en liet taxichauffeurs haar brengen naar hun favoriete restaurants in onbekende wereldsteden en zo stuitte ze op de allerlekkerste gerechten in restaurants waar je misschien zo voorbij zou zijn gelopen. Wordt de gastronomie in Parijs weer hip? Als het aan deze nieuwe generatie chefs ligt wel. De kunst van het eten, hoe mooie tafels door de eeuwen heen werden gebruikt om indruk te maken.

Ook krijg je een mooi portret van François Geurds van Ivy, hoe hij binnen 3 jaar met Ivy naar de gastronomische top van Nederland is geschoten. Mooie recepten bij een echt Siciliaans feest ‘Festa di San Guiseppe’ en Hainanees-Britse specialiteiten van koffiehuis Yut Kee in Kuala Lumpur. Verder uiteraard artikelen over wijn en andere alcoholische dranken zoals het karakter van Sauvignon Blanc, de proefnotities van Maarten de Jager en de sinaasappellikeur Curaçao, de ster van de Amerikaanse cocktailcultuur.

Dit is nog lang niet alles, er staat gewoon zoveel in, maar wat wil je ook met 162 pagina’s! Kortom je moet er gewoon zelf even in kijken.

Sabor Magazine is in ieder geval een magazine waar je veel in kan lezen en waar je ook veel foto’s in kan bewonderen. Ik kijk al uit naar het winter nummer wat in december gaat verschijnen!

Sabor Magazine kost 6,95 en gaat 6x per jaar verschijnen!

www.sabormagazine.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.