Eigentijdse en Veelzijdige Recepten met Paddenstoelen door Thea Spierings

Eigentijdse en Veelzijdige Recepten met Paddenstoelen - Thea SpieringsHerfst, daar passen bij uitstek gerechten met paddenstoelen bij. Het boek ‘Eigenzinnig en veelzijdige recepten met paddenstoelen’ van Thea Spierings laat zien dat je met de verschillende soorten paddenstoelen veel verschillende recepten kan maken.

Het boek begint met een inleiding over de paddenstoelen in het algemeen en de verschillende soorten paddenstoelen. Vervolgens zijn de recepten ingedeeld in ‘soepen & salades’, ‘vis & zeevruchten’, ‘vlees’ en ‘vegetarisch’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Bij een aantal recepten krijg je nog weetjes of tips over de paddenstoelen. Recepten in dit boek zijn onder andere ‘biefstuk met paddenstoeltapannade’, ‘aardappelsoep met oesterzwammen en spekjes’ en ‘risotto met cantharellen’. Je kan met paddenstoelen dus elke kant opgaan en dat laat dit boek duidelijk zien.

Kortom zeker voor deze tijd van het jaar is het boek ‘Eigentijds en veelzijdige recepten met paddenstoelen’ een musthave (tenminste als je van paddenstoelen houdt).

Titel: Eigentijdse en Veelzijdige Recepten met Paddenstoelen
Auteur: Thea Spierings
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061128243
Winkelprijs: 14,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.