Koken & Genieten Oktober 2011

Koken & Genieten Oktober 2011Vanaf vandaag ligt de nieuwe Koken & Genieten weer in de schappen. deze keer staat het magazine in het teken van “Comfort Food”. Dat betekent dus recepten voor de donkere en koudere dagen.

Zo worden er recepten gemaakt met aardappels in de hoofdrol, denk aan aardappellasagna en crème fraîche puree met lamsvlees. Maak een feestelijk buffet met fijne hapjes, wordt gezond en fit met zuurkool en de lekkerste chocoladetaarten. Daarnaast worden er een paar recepten uit de keuken van Corsica bereid. Het menu van de mand is een romige paddenstoelensoep, hertenmedaillons met cranberry-portsaus en een fruitsalade met mascarpone. Verder ook als over okra, wat is het en welke gerechten kan je er mee maken.

Uiteraard ook in dit nummer de leukste kookproducten op een rij. Een recept wat klaar is in 30 minuten, namelijk de plaatpizza en een kinderrecept, een megaburger. Ook vind je in dit nummer de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vet en smaakvol’.

Alvast een voorproefje? Dat kan hier!

www.kokengenieten.nl

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)