Chefs! door Tiffanie Darke

Chefs! - Tiffanie DarkeEen chicklit in het restaurant wezen. Aangezien ik wel van koken en lekker eten hou moest ik het boek Chefs! van Tiffanie Darke wel lezen.

Het boek gaat over Seamus Bull, chef-kok en eigenaar van het driesterren restaurant Marrow in London. Door een negatieve recensie van een toonaangevende culinair recensent besluit Seamus zijn restaurant te sluiten om het vervolgens nog groters aan te gaan pakken in een pand tegen over zijn grootste concurrent, velen zien het als een vreetschuur, te groots. Ondertussen is het leven van Seamus vol van vrouwen en cocaïne, de enige manier voor hem om het leuk te houden lijkt het wel. Maar dan komt zijn jeugdliefde naar London, de Franse Genevieve. Hij wil haar hart opnieuw veroveren, maar valt zij voor zijn charmes en is dat hulpje voor haar niet veel aantrekkelijker? Wat houdt Genevieve voor Seamus verborgen?

Leuk aan het boek is dat elk hoofdstuk met een recept. Het is echt een chicklit, een boek waarbij je niet veel hoeft na te denken en waarbij het einde best wel voorspelbaar is. Grappig om eens te lezen.

Titel: Chefs!
Auteur: Tiffanie Darke
Uitgever: Het Spectrum
Verschijningsjaar: 2001
ISBN: 9789027472717
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 6,99

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.