Vis & Vega door Anya van de Wetering

Vis & Vega - Anya van de WeteringDe boeken van uitgeverij Snor zijn al leuk en helemaal als het een kookboek is. Kamer 465 heeft na de soepkalender en de toet en taartkalender weer een groot aantal vrienden en bekenden opgetrommeld voor vis en vegetarische recepten voor dit nieuwe kookboek “Vis & Vega”. Ook ik heb een steentje bijgedragen en mijn recepten zowel een vis als vegetarisch recepten zijn in oktober en december te vinden. Dus stiekem ben ik ook wel een beetje trots op ‘Vis & Vega’.

Vis & Vega is een boek voor iedereen die eens een keertje geen vlees wilt eten, eigenlijk wel de vis op het menu wil laten staan en ook vegetarisch wilt eten. De recepten zijn verdeeld per maand. Voor elke week van het jaar krijg je vier vis of vegetarische recepten.

De recepten zijn zoals eerder al is gezegd door verschillende personen die aan het begin van elke maand even genoemd worden. Dat betekent dus veel variatie, iedereen heeft gelukkig een andere smaak. Sommige recepten hebben een foto van het eindresultaat en weer andere een kleurrijke illustratie wat het gelijk een echt Snor boek maakt. Het kleurgebruik maakt je gelijk een beetje vrolijk!

Kortom met de recepten uit Vis & Vega kan je het vlees volledig van je menu schrappen en vegetarisch variƫren met vis. Een goede combinatie toch! Vis & Vega is overigens net als alle andere Snor boeken erg leuk om cadeau te geven, ik zou er in ieder geval blij mee zijn geweest!

Wil je eerst even een kijkje nemen in dit lekkere kookboek? Klik dan hier en je opent/ downloadt een voorproefje van Vis & Vega!

Titel: Vis & Vega
Auteur: Anya van de Wetering
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789079961290
Winkelprijs: 21,95
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Uitgeverij Snor!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.