Foodies Oktober 2011

Foodies Oktober 2011Deze maand staat Foodies in het teken van onze zuiderburen “Goesting in BelgiĆ«”. Dat betekent maar liefst 55 bourgondische recepten. Onder andere recepten van de klassiekers als waterzooi, stoofpot en Luikse wafels komen voorbij.

Naast de bourgondische Belgische recepten ook de lekkerste appeltaarten, want daar is het nu echt wel de tijd voor en 5 recepten met lamsvlees. Uiteraard ook in dit nummer weer het ‘Foodies’ menu, een driegangenmenu, 10 snelle recepten en verzamelrecepten voor elke dag wat lekkers. Vergeet ook niet het voorproefje te bekijken uit het boek “Leon” van Allegra McEvedy.

Verder worden de fijnste culinaire adressen in Gent ontdekt door Foodies. Loopt Foodies redactrice Michelle een dagje mee bij kaasaffineur van Tricht. Jeroen Meus laat zien wat hij eet als hij niet in zijn restaurant staat en volgt Foodies de passie van Jules, broeder-brouwmeester van De Achelse Kluis, wat een van de zeven trappistenbieren is van de wereld.

Meer recepten en artikelen lees je in deze Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.