100 Pastasauzen door Thea Spierings

100 Pastasauzen - Thea SpieringsPastasauzen, je kan er zoveel kanten mee op. Een paar ingrediënten bij elkaar en voila je hebt al snel een saus. Als je eenmaal zelf een lekkere saus hebt ga je ook niet zo snel meer variëren. Maar met de recepten uit “100 Pastasauzen” van Thea Spierings ga je er misschien anders over denken. In dit boek staan 100 verschillende recepten voor een pastasaus die allemaal vrij makkelijk te maken zijn. Zo kom je in ieder geval weer op nieuwe, verrassende ideeën.

100 Pastasauzen is ingedeeld in de hoofdstukken ‘kaas’, ‘groenten (vegetarisch)’, ‘vis’, ‘vlees’, ‘klassiekers’ en ‘snelle sauzen’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven, voorzien van een foto van het eindresultaat en tips over hoe en waarmee je het kan serveren. De recepten zijn trouwens allemaal bedoeld voor 4 personen.

Voor de leuke prijs van 14,95 hoef je dit boek niet te laten liggen, zeker als je graag pasta eet en eens meer wilt variëren. Thea Spierings heeft in ieder geval een fijn aantal recepten gemaakt voor dit boek, 100 Pastasauzen! Overigens is dit een geheel herziene versie van deze al succesvolle titel.

Titel: 100 Pastasauzen
Auteur: Thea Spierings
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061129905
Winkelprijs: 14,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)