Update … Afvallen

Inventum personen weegschaal, Noosa Chunks Padma, Butterfly, Turkoois en African Art Sinds 24 juli, zie ik van mijn vorige post ben ik bezig om af te vallen. Dus nu zo’n twee maanden later is het wel tijd voor een update. Lukt het allemaal of was het weer zo’n vruchteloze poging?

Nou, ondanks dat ik toch regelmatig lekker eet kan ik je zeggen dat er 5 kilo af is. Eigenlijk volg ik helemaal geen dieet. Ik heb wel de cola en andere koolzuurhoudende drankjes afgezworen, eet bijna geen chips of andere lekkernijen meer (heel soms ga ik toch overstag, maar dat moet kunnen) en zelfs met harde regenbuien loop ik nog naar mijn werk, toch een kwartier ruim lopen, in plaats van de bus. Uiteraard wel af en toe “tegenslag” gehad, door de maandelijkse periode, pff wat vervelend om juist dan op de weegschaal te gaan staan en door een nieuwe digitale weegschaal die niet zoals onze oude te manipuleren was door wat extra aan het draaischijfje te draaien. Hupakee keiharde cijfers op de digitale weegschaal. Ooit hoop ik dat ik het getal wat op de weegschaal van de afbeelding staat ga halen, tot die tijd ben ik al blij dat ik weer in mijn spijkerbroeken pas, zonder dat ze strak om mijn buik zitten.

5 Kilo in 2 maanden is toch wel een prestatie dacht ik zo en daarom heb ik mezelf een Noosa armband met chunks cadeau gedaan. Op het moment dat ik de armband kocht was ik nog maar 4 kilo kwijt, maar sinds vanochtend dus 5, en voor elke kilo heb ik een chunk erbij gedaan. Ik mag dus voor het afvallen weer een chunk cadeau geven! Dat is dus wel een motivatie om door te gaan want er zijn zoveel leuke Noosa chunks! Maar een andere motivatie is dat mijn vriend ook meedoet, scheelt altijd hoor met zijn twee!

Op naar de volgende kilo, langzaam maar gestaag gaat het eraf en dat zonder strenge diëten en dergelijke… !

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Update … Afvallen

  1. Beste,

    mooi artikel! Ik hoop hier een reactie te mogen plaatsen, ik ben namelijk student en hou me bezig met gezondheidsleer, etc… Ik denk dat bij afslanken, diëten, afvallen,… het te maken heeft met details.

    Zoals bijvoorbeeld: als je 40 keer kauwt op je eten krijg je 12 procent minder calorieën naar binnen. Het volledige artikel kan u hier lezen als u er interesse in hebt.

    Met vriendelijke groet

Reacties zijn gesloten.