Bereik Je Ideale Gewicht 2 door Sonja Bakker

Bereik Je Ideale Gewicht 2 - Sonja BakkerNa een tijdje afwezigheid is Sonja Bakker terug met een nieuw dieetboek, het tweede deel op ‘Bereik je ideale gedicht’, het boek waarmee haar succes begon.

Het boek start met een inleiding over de Sonja Bakker methode, wat zijn de basisregels, met welke producten kan ik iets wisselen als ik het echt niet lust of in huis heb en worden er dieetvragen beantwoord. Vervolgens krijg je weekmenu’s voor de man en vrouw voor 8 weken, hierbij krijg je de boodschappenlijst en 3 weekrecepten. Verder een checklist met een aantal vragen over hoe je week is gegaan, waarbij ik de vraag heb je deze week meer dan 2x buiten de deur gegeten een beetje raar vind. Zo vaak, als je wilt afvallen? Elk hoofdstuk start met een diepzinnige spreuk en aan het einde van elk hoofdstuk zie je een stukje van de psychologische kant van Sonja Bakker, je krijgt namelijk een aantal denk opdrachten om beter in je vel te komen zitten.

Wat opvalt, en eigenlijk in andere Sonja Bakker boeken ook naar voren komt is alsof ze gesponsord wordt door bekende merken als Liga, Optimel en Hero. Oké daar zijn de calorieën en dergelijke wel van bekend, maar er zijn wel vergelijkbare en goedkopere producten in de supermarkt. Kwestie van labels lezen. De recepten zijn in ieder geval makkelijk te maken, ze zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en een lijstje met de voedingswaarden per persoon.

Met ‘Bereik je ideale gewicht 2′ leer je eigenlijk hoe je een verantwoord eetpatroon krijgt, waarmee je afvalt. Het lijkt erg veel op haar eerste boek en waarschijnlijk wijken de weekmenu’s niet veel af. Nieuw in het boek zijn de spreuken, de checklist en opdrachten.

Titel: Bereik je ideale gewicht 2
Auteur: Sonja Bakker
Uitgever: De Zonnestraal
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789078211228
Winkelprijs: 14,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.