Libelle Eten & Genieten 2011

Libelle Eten & Genieten 2011Libelle Eten & Genieten is een magazine uit de special-serie van Libelle en zoals de titel al zegt van deze special al aangeeft is dit een magazine vol recepten.

In Libelle Eten & Genieten krijg je recepten voor onder andere ‘zomerzoetheid’ zelfgemaakte jam of marmelade, maak van een pizza of blik tomatensoep met wat extra’s een culinair hoogstandje, maak zelf een driesterrenrestaurant bij je thuis met makkelijke maar toch spectaculaire gerechten en welk ingredi├źnt hebben de stylist, foodstylist, de fotograaf en de chef-kok altijd in huis?

Verder een aantal ‘stappenplannen’, stap-voor-stap leer je mayonaise, een gepocheerd ei, friet en brood maken. Libelle Eten & Genieten ging ook langs in Zoeterwoude voor de allerlekkerste boerenkaas, in Sneek voor de zesde generatie Beerenburg en in Steenwijk voor puur en zuivere honing. Daarnaast is ook het nodige shopping gedaan en zie je de leukste en hipste dingen voor tijdens het koken, het eten en gewoon voor in de keuken.

Libelle Eten & Genieten is de Libelle Special van september 2011 en kost 3,75.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.