La Cucina Italiana September 2011

La Cucina Italiana September 2011Puur genieten, dat is erg belangrijk en La Cucina Italiana helpt je deze maand daarbij een handje met hun pure Italiaanse recepten.

Zo is er een nieuwe rubriek ‘regionale klassieker’ hierin deze maand broodsoep met tomaten uit Toscane. In de kookschool deze maand alles over tomatensaus en in de rubriek ‘ge├»llustreerde recepten’ wordt er tortelli met vulling van konijn en snijbiet gemaakt en gevulde kalfsrollade met paprikasaus gemaakt. Verder alles over saffraan en van alles over druiven. De tip van de chef alles over vacumeren, in de wereldkeuken ‘marmitako’ uit Baskenland en in ‘focus op…’ meer over groen op het bord en pizzamanie.

Verder gaat La Cucina Italiana op zoek naar de fijnste en lekkerste adressen in Genua en gaat het op bezoek bij Pino Melani’s Mediterraneo in Maastricht.

Uiteraard ook in dit nummer de praktische keuken met een snel, licht en voordelig menu en recepten voor het voorgerecht, de eerste gang, vis, groente, tweede gang en desserts & taarten.

www.cucinait.nl

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.