Appeltaart door Janneke Philippi

Appeltaart - Janneke PhilippiAppeltaart! Niets zo lekker als een heerlijk stuk appeltaart en elke appeltaart is weer anders. Janneke Philippi heeft in dit boek, Appeltaart, maar liefst 70 totaal verschillende appeltaart recepten verzameld, gebakken en op de foto gezet. Dat betekent dus ruim een jaar lang elke week een verse appeltaart uit eigen oven (mocht je dat willen).

Het boek ‘Appeltaart’ is ingedeeld, na de praktische tips, in de hoofdstukken ‘appeltaarten’ met daarin onder andere de Hollandse appeltaart en een appel-cranberry schuimtaart, ‘appelcakes’ met onder andere een appelcake met citroensiroop en een apple pudding, ‘appeldesserts’ met appeltrifle en een broodpudding met appel, ‘appelbrood’ met een appelbrioche en notenbrood met appel, ‘klein appelgebak & koekjes’ met krokante broodtaartjes met notenroom en appelgalettes en ‘appeldieettaarten’ met een koolhydraatarme appelflan en een glutenvrije appelcake. Door de verschillende recepten met appel ook tips voor verschillende room met een smaakje en hoe kruiden met appel gecombineerd kunnen worden en wat je allemaal met bladerdeeg en appel kan doen.

De recepten in ‘Appeltaart’ zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat, en hiervan krijg je alleen al het water van in de mond en de recepten zijn in duidelijke stappen beschreven. Een appeltaart of appelcake kan dus bijna niet meer mislukken!

Appeltaart is vooral een lekker boek met maar liefst 70 verschillende, unieke idee├źn voor een appeltaart of iets anders lekkers met appel in de hoofdrol. Voor elke appeltaartfan, die ook graag zelf een appeltaart bakt is ‘Appeltaart’ van Janneke Philippi een echte musthave!

Titel: Appeltaart
Auteur: Janneke Philippi
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789061129608
Winkelprijs: 24,95

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)