Het Boek voor de Chocoholic door Julie Andrieu

Het Boek voor de Chocoholic - Julie AndrieuChocolade, heerlijk, je zou me er bijna voor wakker kunnen maken (liever niet, ik heb mijn nachtrust hard nodig), maar een chocoholic kan je me wel noemen. Daarom kon ik dit boek van Julie Andrieu “Het boek voor de chocoholic’ niet laten liggen, en zeker niet nu de boekhandel in het dorp een mega uitverkoop heeft met maar liefst 30% korting. Heerlijk een boek wat alleen maar over chocolade gaat!

Het boek voor de chocoholic is ingedeeld in ‘basics en bijzaken’, ‘om te drinken’, ‘koekjes en taartjes’, ‘brownies’, ‘boomstammen’, ‘cakes’, ‘charlottes’, ‘cookies’, ‘coulants’, ‘crème brûlée en roomtoetjes’, ‘gebak’, ‘gevulde taarten’, ‘ijs en sorbets’, ‘marquises, bombes en parfaits’, ‘moelleux’, ‘mousses’, ‘muffins’, ‘brood en chocolade’, ‘taarten’, ‘van alles met chocolade’, ‘trifles en tiramisu’s’ en ‘truffels’.

Elk hoofdstuk begint met een korte inleiding van de schrijfster. De recepten in dit boek, met uiteraard als hoofdingrediënt chocolade, hebben een foto van het eindresultaat en al bladerend door dit boek krijg je al trek en zin om de recepten te gaan maken.

Het boek voor de chocoholic is echt bedoeld voor diegene die niet van chocolade af kunne blijven, daarnaast is het echt een meisjes-boek net achtergrond illustraties die je bijvoorbeeld zo in Flow Magazine zou kunnen tegen komen. Een lekker boek om fijn door te bladeren en je te ‘verlekkeren’ aan de foto’s van de recepten.

Titel: Het boek voor de chocoholic
Auteur: Julie Andrieu
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789058979698

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.