Boodschappen September 2011

Boodschappen september 2011Culinaire souvenirs, altijd fijn nu de vakantie voor zo’n beetje iedereen is afgelopen. Deze culinaire souvenirs staan deze maand in het Boodschappen magazine. Zo komen er gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland, Scandinavië en Duitsland.

Verder allerlei recepten met paprika in de hoofdrol, gerechten met pasta en varieer eens met vleeswaren aangezien 24 september de week van de vleeswaren begint. Het nazomermenu bestaat uit geroosterde zalm met rode peperdressing, tomatenbouillon met bosui en koriander, kipfilet met tapenade en rauwe ham en nectarine taart.

Daarnaast komen de groeten deze maand uit Haarlem en geeft de familie van Wijngaarden hun recept voor gegrilde tilapia met chili, sesam en gebakken rijst prijs. In de rubriek lekker verse komt deze maand witlof aan bod en wordt er ook nog samen getafeld.

Uiteraard ook in dit nummer goedkope recepten in budgetkoken en maakt een student van de HAS in kookkunst weer een apart recept klaar. Ook weer allerlei leuke groen ideeën in ‘mooi groen’.

Bekijk hier waar je jouw exemplaar van Boodschappen magazine kan halen!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.