Koken & Genieten september 2011

Koken & Genieten september 2011Zoete Verleiding staat er op de cover van Koken & Genieten van deze maand en dat betekent een aantal onweerstaanbare recepten voor appeltaart, zoals een appel-schuimtaart of een appelkruimeltaart met advocaat of je gaat koken met druiven, wat ook zoet kan zijn.

Verder 10 recepten met gevogelte als hoofdingrediƫnt, feestelijk salades voor de laatste warme dagen en de recepten met een hoog vitamine B gehalte in gezond & fit. Het menu van de maand is een zalmtartaar met mierikswortelroom als vooraf, als hoofdgerecht kalfsgebraad met spek-schmarren en als nagerecht pruimen met armagnac en ijs. Het kinderrecept is deze maand tagliatelle met een mozzarella-toren,binnen 25 minuten maak je gnocchi met paddenstoelen en krokante ham klaar en wordt de keuken van het Zwarte Woud ontdekt, een van de lekkerste keukens van Duitsland.

Uiteraard ook weer de vaste rubrieken zoals voorgerechten & snacks, light & caloriearm, heerlijke desserts en vetarm & smaakvol. Dit en meer lees je in Koken & Genieten! Klik hier voor een voorproefje van Koken & Genieten van deze maand!

www.kokengenieten.nl

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.