Foodies September 2011

Foodies September 2011Heerlijk nazomeren (als je het zo kan noemen, het lijkt wel herfst terwijl ik dit aan het schrijven ben, maar je weet maar nooit en hebben we nog een paar zomerse dagen tegoed) met 59 inspirerende seizoensrecepten in deze Foodies.

Ga bijvoorbeeld aan de slag met schaal- en schelpdieren om zo een ultiem nazomer gevoel te creĆ«ren, probeer anders de recepten met mosterd om zo je gerecht eens een andere twist te geven of probeer een van de recepten uit het boek ‘wat te koken & hoe ’t te koken’, waarvan Foodies je deze maand een voorproefje geeft.

Verder is de klassieker van de maand de pizza margherita, wordt er alle aandacht gegeven aan peper & zout en krijg je uiteraard de verzamelrecepten, 10 snelle recepten en het Foodies menu. In de kookschool staan deze maand Zwitserse kaastaart en kippenlevers met balsamico en salade op het menu. Foodies kijkt verder mee in de keuken bij De Jufferen Lunsingh, Foodies ontdekt Parijs en interviewt Sereni Horton over haar passie voor het bakken van koekjes en haar winkel Koekela. Sterrenchef Lucas Rive van De Bokkendoorns verteld aan Foodies wat hij thuis kookt voor zijn gezin.

Dit en meer lees je in Foodies Magazine van september!

www.foodiesmagazine.nl

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.