Herman’s Restaurant School

Herman's Restaurantschool logoDinsdag 30 augustus begint bij RTL4 om 21:30 een nieuwe serie met Herman den Blijker. Anders dan anders helpt hij deze keer geen in nood verkerend restaurant of hotel maar helpt hij mensen die weinig kans op de arbeidsmarkt hebben en met hen start hij Herman’s Restaurantschool.

hermans restaurantschool kandidatenDe deelnemers krijgen een baan in het restaurant, maar voordat begint moet Herman eerst bekijken waar het talent van zijn kandidaten ligt. Ligt dat meer bij het koken of bij de bediening? De tijd zal het leren!

Het programmaformat, zoals dat zo chique heet, kennen we al van Jamie’s Kitchen, wat inmiddels uitgegroeid is tot de restaurantketen Fifteen, waarvan er ook één in Amsterdam te vinden is. Krijgt Herman den Blijker met dezelfde problemen te maken als Jamie? Mensen die veel te laat komen of zelfs helemaal niet komen opdagen of er gewoon met de pet naar gooien?

Je kan het in ieder geval het wel en wee van Herman den Blijker en zijn kandidaten elke dinsdagavond volgen bij RTL4 om 21:30!

Bekijk hieronder een promo van Herman’s Restaurantschool:

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Herman’s Restaurant School”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.